Ad

Δες ποια είναι τα καλύτερα είδη γυμναστικής για τα Χριστούγεννα

Μπορείς να εκμεταλλευθείς το εορταστικό πνεύμα και τη διάθεσή σου, ώστε να γυμναστείς. Πώς; Με μια βόλτα στα μαγαζιά, ας πούμε. Ένα καθάρισμα στο σπίτι... Σεξ... Τραμπολίνο.... Η απολαυστική πλευρά της γυμναστικής
Γίνε πάλι παιδί Όπου κι αν βρεθείς, όπως και να έχει οι δήμοι σε όλη τη χώρα και τα μεγάλα εμπορικά κέντρα και πάρκα αναψυχής έχουν στήσει τα γιορτινά τους παιχνίδια. Όχι, δεν είναι ανάγκη να είσαι από 8 εως 15 για να κάνεις πατινάζ, να ξεδώσεις στο τραμπολίνο και να "χτυπηθείς" με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

-Dancing On Ice: Πρώτον, θα γελάσεις πολύ. Δεύτερον, δεν χρειάζεται να κάνεις χορογραφίες, ούτε φυσικά να περιμένεις με αγωνία την βαθμολογία της κριτικής επιτροπής. Βάλε τα πέδιλα σου και διασκέδασε με τις φίλες σου. Και είπαμε δεν χρειάζεται να είσαι expert του είδους. Στην προσπάθειά σου να στηριχτείς και κάνοντας μερικούς κύκλους στηριζόμενη στα γύρω τοιχώματα θα νιώσεις αμέσως το αποτέλεσμα στους μυς.
30 λεπτά ice skating για αρχάριες θα κάψουν 200 θερμίδες
-Τραμπολίνο: Το τραμπολίνο είναι η πιο... ευχάριστη διασκέδαση που έκανες ποτέ. Όσο "χοροπηδάς" σαν παιδί στο τραμπολίνο, γυμνάζεις όλο το σώμα: από πόδια, χέρια, κοιλιά μέχρι γλουτούς.
Κι ενώ μπορεί κάποιος να κάνει τραμπολίνο προκειμένου να γυμνάσει το σώμα του και να έχει καλύτερη υγεία, λίγα λεπτά επάνω στο ελαστικό αυτό "δάπεδο" θα σε κάνουν να νιώσεις ευτυχισμένη και να αποβάλεις το στρες της ημέρας και την ένταση που μπορεί να βίωσες στο γραφείο ή στην προσωπική σου ζωή.
30 λεπτά αναζωογονητικό τραμπολίνο καίει 130 θερμίδες
-Christmas dance: Ο χορός είναι πάντα μια πολύ καλή αφορμή για διασκέδαση και γυμναστική. Η μουσική ρυθμίζει τα επίπεδα διέγερσής σου. Μια καλή ιδέα θα ήταν μάλιστα να χρησιμοποιήσεις κομμάτια που είναι ανεβαστικά τόσο στο ρυθμό όσο και στο στίχο, όπως ακριβώς εκείνα των Χριστουγέννων για να μπεις στο κατάλληλο mood.
Αν βγεις, χόρεψε, λοιπόν. Αλλά κι αν δεν βγεις, ανέβασε την ένταση και χόρεψε στο σπίτι σου.
30 λεπτά χορός θα κάψει 160 θερμίδες
Christmas housework Σκούπισμα, σφουγγάρισμα, μετακίνηση επίπλων για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση! Αν όλα αυτά σου φαίνονται βαρετά, σκέψου πως εκτός από λαμπερή και όμορφη ατμόσφαιρα κάνεις και εξαιρετική γυμναστική. Γυμνάζεις χέρια, πόδια, κοιλιακούς... τα πάντα! Μήπως να κάνεις μια γενική; Γιορτές είναι άλλωστε. Το σπίτι πρέπει να είναι περιποιημένο.
Σκούπισμα - Με απλή σκούπα: 112 Θερμίδες / Με ηλεκτρική σκούπα: 119 θερμίδες Ξεσκόνσμα - 85 θερμίδες Στρώσιμο του κρεβατιού - 68 θερμίδες Δουλειές στο μπαλκόνι / αυλή - 170 θερμίδες
Κρύο..καιρός για βόλτα Μην μένεις μέσα. Μια βόλτα στο πάρκο, λίγο περπάτημα ή ακόμη -για τις πιο αθλητικές- λίγο τρέξιμο θα σου κάνουν πολύ καλό. Το ήξερες πως μόνο και μόνο οι χαμηλές θερμοκρασίες θα βάλουν τον οργανισμό σε διαδικασία να κάψει περισσότερες θερμίδες; Ο οργανισμός σου θα πρέπει να αυξήσει τους ρυθμούς του, να κυκλοφορήσει πιο γρήγορα το αίμα και στην προσπάθειά του να ανεβάσει τη θερμοκρασία στο σώμα θα κάψει και περισσότερες θερμίδες.
Σε κάθε περίπτωση κάνε ένα χαλαρωτικό τρέξιμο ή γρήγορο περπάτημα! Θα σε αναζωογονήσει πολύ και θα σε βοηθήσει να μπεις καλύτερα στο κλίμα. Να φύγει το άγχος, να περάσουν οι έγνοιες και να μην σε απασχολούν όλα όσα δεν πρέπει να είναι στο μυαλό σου τώρα στις γιορτές.
30 λεπτά jogging καίνε 257 θερμίδες 30 λεπτά τρέξιμο θα κάψουν για σένα 300 θερμίδες
Η θερμοκρασία ανεβαίνει..και οι θερμίδες κάνουν φτερά Λίγο οι γιορτές και η ψυχολογία που δημιουργούν, λίγο ο ελεύθερος χρόνος... το σεξ μπαίνει στην ημερήσια διάταξη. Και φυσικά, όπως ξέρεις εκτός από απόλαυση είναι και μια πρώτης τάξεως γυμναστική.
Μια έντονη ερωτική επαφή διάρκειας μισής ώρας βοηθά στην καύση 150 θερμίδων, όταν ένα μάθημα γιόγκα ή μισή ώρα έντονο περπάτημα έχουν πιο πενιχρά αποτελέσματα (περίπου 115 θερμίδες).

http://www.govastileto.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια