Ad

Γευστική φρουτοσαλάτα με γιαούρτι και αποξηραμένα κράνμπερις

Η συνταγή για αυτή τη φρουτοσαλάτα είναι μία από τις πιο νόστιμες και υγιεινές συνταγές που μπορείτε να δοκιμάσετε. Ένα εύκολο και υγιεινό πιάτο, ιδανικό για πρωινό, επιδόρπιο ή και σαν σνακ ανάμεσα σε γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Μια υπέροχη συνταγή, ειδικά για όσους προσέχουν περισσότερο τη διατροφή τους.

Τα κύρια συστατικά της συνταγής αυτής είναι η μπανάνα, το μήλο και το αχλάδι, μαριναρισμένα σε υπέροχο ελληνικό μέλι ανθέων. Στη συνέχεια προσθέτουμε καρύδια, γιαούρτι και αποξηραμένα κράνμπερις, δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό συνδυασμό γεύσης που μας κάνει καλό!
Το αποτέλεσμα είναι τόσο γευστικό που μας έκανε να προσθέσουμε αυτό το πολύ θρεπτικό πιάτο τακτικά στο εβδομαδιαίο μας μενού! 


Αυτό που ξεχωρίζει αυτή τη φρουτοσαλάτα από τις άλλες είναι ότι εκτός από τη θρεπτική της αξία, είναι πολύ εύκολη και γρήγορη. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα πιάτο με πολύ όμορφα χρώματα και ένα ιδανικό επιδόρπιο, κατάλληλο για κάθε γεύμα, ειδικά αν έχετε καλεσμένους.
Αυτή η φρουτοσαλάτα είναι γεμάτη θρεπτικά συστατικά και είναι ιδανική όχι μόνο για ενήλικες αλλά και για τα παιδιά. Κάθε μερίδα είναι γεμάτη με βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες, απαραίτητα για την καλή λειτουργία του οργανισμού.
Αν είσαστε από εκείνους που δεν σας αρέσουν πολύ τα φρούτα, είμαστε σίγουροι ότι αυτή η συνταγή θα σας κάνει να αναθεωρήσετε και θα βάλει ξανά τα φρούτα στη διατροφή σας. 
Αν δεν μπορείτε να βρείτε ή ενδεχομένως δεν σας αρέσουν τα κράνμπερις, τότε μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με σταφίδες (είτε ξανθή είτε ακόμα καλύτερα κορινθιακή), έχοντας ένα διαφορετικό -αλλά πολύ ενδιαφέρον- γευστικό αποτέλεσμα.

Μπορείτε φυσικά χρησιμοποιώντας το γιαούρτι και το μέλι, να προσθέσετε ότι φρούτα, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα (π.χ. σύκα, βερίκοκα) θέλετε, δημιουργώντας μια φρουτοσαλάτα πιο κοντά στις προτιμήσεις σας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια