Ad

Τι κάνεις πριν πας για τρέξιμο?



Πλαϊνό βήμα με λάστιχο
Δυναμώνει εξαιρετικά τους γοφούς. Ορίστε πώς: τοποθέτησε το λάστιχο γύρω από τα πόδια, λίγο πιο κάτω από τα γόνατα. Διατηρώντας το άνω μέρος του σώματός σου σταθερό, κάνε μικρά πλαϊνά βήματα προς τα δεξιά για 6 μέτρα και μετά συνέχισε προς τα αριστερά για άλλα 6 μέτρα. Κάνε 3 σετ.

 

Turkish Get-upΠρόκειται για βασική άσκηση CrossFit, που ενεργοποιεί και δυναμώνει κάθε μυ σε όλο το σώμα σου, ειδικά αυτούς του κορμού. Να ξέρεις ότι ο σφιχτός κορμός σου επιτρέπει να τρέχεις με μεγαλύτερη σταθερότητα και έλεγχο. Κάνε 5 επαναλήψεις.
Προβολές με αλτήρεςΔώσε ένταση στο βηματισμό σου με αυτήν την άσκηση: κράτα έναν αλτήρα στο δεξί χέρι, κάνε πίσω προβολή με το δεξί πόδι, ενώ φέρνεις τον αλτήρα στο ύψος του ώμου μπροστά σου. Επίστρεψε στην αρχική θέση. Κάνε 10 επαναλήψεις και άλλαξε πλευρά. Ολοκλήρωσε 3 σετ των 10 επαναλήψεων σε κάθε πλευρά.
Διάταση ποδιού με λάστιχοΓια δυνατά πόδια, ξάπλωσε ανάσκελα και φέρε τα γόνατα σε γωνία 90°. Τύλιξε το λάστιχο γύρω από τα πόδια σου και τέντωσε το δεξί πόδι. Επανάφερέ το στην αρχική θέση και τέντωσε το αριστερό. Κάνε 3 σετ των 10 επαναλήψεων σε κάθε πόδι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια